След края на  Ергенът“ сцени от финала на предаването се

...
След края на  Ергенът“ сцени от финала на предаването се
Коментари Харесай

Съгласие постигна майката на Евгени с Валерия ВИДЕО

След края на  „ Ергенът “ подиуми от финала на предаването се трансфораха в най-обсъжданите тематики в обществените мрежи. Основният воин обаче не е нито Ергена, нито победителката Валерия, а майката на Евгени. Оказва се, че тя и обичаната на Евгени са стигнали до единодушие.

Майката на Евгени и Валерия влязоха в противоборство по отношение на това дали детето би трябвало да носи нейното име, Светла към този момент е на друго мнение. 

„ Вече не е наложително да е Светла, значимото е да е единствено „ С “, това беше просто смешка “, сподели Светла Генчева, майката на Евгени, пред bTV. 

Танко и Светла Генчеви пожелаха на двамата да се схващат и да се обичат.

„ Ако имат потребност от помощ постоянно ще бъдем зад тях, ще ги поддържаме, ще оказваме помощ и ще им се радваме доста. Определено сме доста щастливи “, споделиха те. 

„ Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме опция да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме единствено 10 минути, не знаех нищо за нея, бях уплашена. Страхотна е, доста я одобрявам “, сподели тя.

Днес рожден ден чества бащата на Евгени - Танко Генчев. Той също сподели, че има топли усеща към избраницата на сина си Валерия. 

„ Много е нежна, блага, положителна и както споделих още по време на шоуто би била прелестна майка на моите бъдещи внуци “, сподели Танко Генчев.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР